Immotion missie visie 3

U verkoopt of verhuurt? Wij begeleiden u van start tot einde

Heeft u een pand of eigendom te koop of te huur? Dankzij onze ervaring van meer dan 25 jaar in de vastgoedsector kunnen wij u daarbij perfect adviseren en begeleiden.

Een correcte waardebepaling is de eerste stap.
Vertrouwen, ervaring en transparantie zijn daarbij de belangrijkste criteria. Wij kennen de markt als geen ander en volgen de marktevoluties zodat wij in samenspraak een realistische prijs kunnen bepalen voor uw vastgoed. Vervolgens zorgen wij voor een optimale en doorgedreven promotie op basis van professionele fotografie en intensieve ondersteuning via social media, vastgoedsites en andere kanalen. Wij gaan actief op zoek om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen en dus zo snel mogelijk een koper of huurder voor uw eigendom te vinden. Wij nemen onze taak uiteraard serieus en begeleiden u in het volledige traject.

Ook over het papierwerk hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij nemen alle attesten, documenten, verkoop- of verhuurovereenkomsten, enz… volledig voor onze rekening.

Ons doel? Een vlotte en correcte afhandeling tot maximale tevredenheid van zowel (ver)kopers als (ver)huurders.

Enkele tevreden klanten

Frank Holvoet

Ik vroeg Olivier van Immotion om de verkoop te regelen. Olivier heeft een heel groot netwerk. Iets wat een enorm voordeel is, zeker als je een specifieke koper zoekt.

- Frank Holvoet

Together 1 2x

Dankzij uw persoonlijke aanpak en betrokkenheid naar ons toe werd ons appartementsgebouw vlot verkocht.

U handelde de papierenwinkel af, wat voor een vlotte overdracht van ons eigendom zorgde.

Wij zijn zeer tevreden!

- Familie Verhaeghe

Francko Norman

Oorspronkelijk kende ik ‘immotion’ totaal niet maar al vrij vlug had ik er een goed gevoel bij. Woorden als “vriendelijkheid, duidelijkheid en correctheid” kwamen sterk op de voorgrond, heb ik dan ook aan den lijve mogen ondervinden én typeren naar mijn mening datgene waar ze als groep voor staan wanneer je met ‘immotion’ in zee gaat. Vanuit mijn beleving heb ik onze SAMENwerking niet zozeer als een IK-verhaal maar eerder als een WIJ-verhaal mogen ervaren, wat goed aanvoelde en wat het vertrouwen uiteraard ten goede kwam!

- Francko Norman

Top! Het is zeer goed verlopen met dank aan de makelaar Virginie. Het is de eerste keer in meer dan 40 jaar dat ik verhuis en ik heb er zeker geen klachten over.

- Ronny N.

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Vincent. Alle afspraken werden altijd correct nagekomen, antwoord op mijn vragen kwam snel. Uiteindelijk is mijn huis in een korte tijd verkocht. Ik ben een tevreden klant.

- Rita C.

Buitengewoon! Christophe heeft ons heel goed geholpen. Ik ben ook heel blij over de samenwerking.

- Eddy D.

Straf! Het ging heel vlot! Ze waren altijd transparant, Vincent heeft ons echt goed geholpen. Hij was aangenaam en stuurde ons snel antwoorden als we vragen hadden.

- Aron M.