Over ons

Serious about real estate

Een gefundeerde visie op wonen en werken Serious about real estate

Met meer dan 25 jaar ervaring in de immosector hebben Christophe Caesemaeker en Olivier Laporte hun sporen reeds ruimschoots verdiend als vastgoedmakelaars in Kortrijk en ruime omgeving.

Beide geboren en getogen Kortrijkzanen besturen vanuit het statige, karaktervolle pand aan het President Rooseveltplein het vastgoedkantoor Immotion. Zij worden daarin bijgestaan door Virginie Lysy en Vincent Van Vlierberghe, die recent het team vervoegden. Beide ervaren vastgoedmakelaars staan u met raad en daad bij in de behandeling van uw immodossiers.

“We onderscheiden ons door onze gefundeerde visie op hedendaags wonen en werken, en de exclusieve, uiterst persoonlijke begeleiding van onze klanten.”

Christophe Caesemaeker

“De digitale platformen zullen de makelaar nooit kunnen vervangen. de bemiddeling maakt immers een essentieel deel uit van onze job.”

Olivier Laporte

Whats in the name

What’s in a name?

“Toen ik in 2002 startte als vastgoedmakelaar ging ik bewust op zoek naar een naam die de lading volledig dekte,” vertelt Olivier. “En zo kwam ik uit bij Immotion. Met de evidente link naar de immosector, maar met ook een veel diepere betekenis. En dan heb ik het niet alleen over de emotionele lading die de aan- of verkoop van een woning heeft, maar ook over de noodzakelijke drive die we hebben. Onze sector is immers steeds in beweging, heeft nood aan dynamiek en vooruitgang.”

Christophe vult aan: “Bij de start van onze samenwerking in 2012 besloten we om de naam te behouden en het originele logo enkel qua kleur aan te passen. Vandaag hebben we ervoor gekozen om ook de huisstijl op te frissen. We zijn als kantoor geëvolueerd en dat willen we reflecteren. Al onderging het logo voornamelijk een evolutie, geen revolutie. Zo behielden we de skyline in het logo als herkenbaar element.”

One mission

One mission, one goal

We beschouwen het als onze missie om dé vertrouwenspartner te zijn om het aan- en verkoopproces van een woning vlot te laten verlopen.

Door onze jarenlange opgebouwde ervaring adviseren we onze klanten met de nodige expertise. Hierbij richten we ons op de toekomst door de tendensen binnen het woonlandschap op te volgen. Deze vergaarde kennis maakt het ons mogelijk om mee te denken met de klant en net die extra stap verder te gaan en de ultieme service te bieden. “Dit kunnen we waarmaken door onze gefundeerde visie op hedendaags wonen en werken, en de exclusieve, uiterst persoonlijke, begeleiding van onze klanten.”