Referenties

Together 1 2x

Dankzij uw persoonlijke aanpak en betrokkenheid naar ons toe werd ons appartementsgebouw vlot verkocht.

U handelde de papierenwinkel af, wat voor een vlotte overdracht van ons eigendom zorgde.

Wij zijn zeer tevreden!

- Familie Verhaeghe

Together 2 2x

Het kopen van een droomwoning is vaak een moeilijke, lange zoektocht met veel frustraties. Wanneer je dan eindelijk die droomwoning denkt gevonden te hebben, wil je als jonge, enthousiaste en vaak ongeduldige kandidaat-koper in eerste instantie een snelle, efficiënte communicatie met de vastgoedmakelaar. Anderzijds wil je ook heldere en eerlijke antwoorden op de vragen die automatisch opduiken. Het zijn eigenschappen die ik op ieder moment terugvond bij Immotion! Ik wil hen dan ook oprecht bedanken voor deze zeer professionele en vertrouwelijke samenwerking.

- T. Castelein

Frank Holvoet

Ik vroeg Olivier van Immotion om de verkoop te regelen. Olivier heeft een heel groot netwerk. Iets wat een enorm voordeel is, zeker als je een specifieke koper zoekt.

- Frank Holvoet

Marie Laure en Bram

De Iers-Franse Emily en Australiër James verhuisden met hun drie zonen van Parijs naar Kortrijk. “We kenden de streek niet, maar Olivier van Immotion wist meteen wat we zochten,” vertelt Emily. Het gezin heeft recent een huis gekocht in de stationsbuurt van Kortrijk.

- Emily en James

Francko Norman

Oorspronkelijk kende ik ‘immotion’ totaal niet maar al vrij vlug had ik er een goed gevoel bij. Woorden als “vriendelijkheid, duidelijkheid en correctheid” kwamen sterk op de voorgrond, heb ik dan ook aan den lijve mogen ondervinden én typeren naar mijn mening datgene waar ze als groep voor staan wanneer je met ‘immotion’ in zee gaat. Vanuit mijn beleving heb ik onze SAMENwerking niet zozeer als een IK-verhaal maar eerder als een WIJ-verhaal mogen ervaren, wat goed aanvoelde en wat het vertrouwen uiteraard ten goede kwam!

- Francko Norman

Emily en james

We waren al maanden op zoek en wilden eigenlijk een pauze inlassen. Tot we op dit huis stootten. Dankzij Immotion is alles toen erg vlot en vlug verlopen. Twee maanden later konden we al verhuizen.

- Marie-Laure en Bram